تلخ

اهمیت آشپزی بخصوص برای تازه عروسها

در جامعه ی قدیم ایران ، همواره نوعروسان برای یادگیری و انجام آشپزی با فشارهای زیادی روبرو بودند و باید در ارائه ی دست پخت خوب از یکدیگر پیشی می گرفتند . شنیده شده است که در برخی از مناطق کشور نو عروسان پیش از مراسم ازدواج آشپزی کرده و مادرشوهر طعم غذای ایشان را می چشیده است و در نتیجه بر تایید یا رد ایشان اصرار میکرده است . چنین توجهی در جوامع گذشته سبب ایجاد مشکلات بسیاری برای افراد شده که عدم وجود زیرساختی برای آموزش آشپزی نیز بر بوجود آمدن مشکلات عدیده در اینباره شدت بیشتری می بخشید.

 

اما با گذشت زمان و با شاغل شدن بسیاری از بانوان ، توجه به آشپزی پله پله کاهش یافت تا اینکه شاهد کم رنگ شدن لذت غذاهای اصیل ایرانی در بسیاری از خانه ها بوده ایم . در این بین با پیشرفت تکنولوژی و بخصوص اینترنت و دسترسی آسان به ابزارها و سایت های اینترنتی که در جهت آموزش رایگان آشپزی فعالیت می کنند امکان آموزش رایگان را برای نوعروسان بوجود آورده است تا با وجود یک منبع آزاد بتوانند تجربه ی پخت غذاهای مختلف را داشته و این مسیر را با راهنماهای بسیار به سرمنزل مقصود برسانند .

 

 

مجله ی خانوادگی زرین بانو با توجه به نیاز جامعه به چنین منبعی تاسیس شده و گردانندگان این سایت در صدد بوجود آوردن محیطی برای بازنشر تجربیات خود می باشند . آموزش های قرار گرفته در این سایت با سایت های مشابه دیگر که بیشتر در صدد ارائه ی مطلبی ساده و بدون پشتوانه ی تجربی می باشد تفاوتی اساسی دارند . مطالب موجود در زرین بانو به صورت کامل توسط نگارنده تست شده و نکات مهم حین انجام آشپزی به مطالب آموزشی اضافه شده اند . چنین رویکردی سبب شده است که کاربران با اعتماد بیشتری همراه اموزش های این وبسایت باشند و نتیجه ای ایده عال از این همراهی بگیرند .

 

دسته بندی های مختلفی از آشپزی در زرین بانو موجود می باشند که میتوانند تمامی نیازهای آشپزی نوعروسان را به سادگی رفع نمیاند . توجه خاص به غذاهای ایرانی از مهمترین اهداف قرار گیری آموزش ها در این سایت می باشد .

 

فوت و فن های بسیاری برای یک آشپزی موفق وجود دارد که این فوت و فن ها در غذاهای ایرانی دوچندان می شود . دقت بالا در انتخاب مواد اولیه بدون شک از مهمترین نکات قوت یک آشپزی موفق است که تمامی نکات مرتبط با آن در مقالات مختلف اشاره شده است .

 

علاوه بر غذاهای ایرانی ، بر روی دستر ها و نوشیدنی ها نیز تاکید بسیار شده است . این آموزشها به دلیل مدت زمان بسیارکمی که صرف آنها می شود و آماده سازی سریع کاربرد بسیاری در جامعه ی کنونی ما دارد و میتواند گره گشای روزهای پرکار بانوان ایرانی باشد .

 

دسته بندی های مختلفی برای آش ها ، سوپ ها ، ترشی ها ، مرباها و … نیز وجود دارد که برخی استفاده ای فصلی دارند و برخی نیز به صورت روزانه مورد استفاده قرار میگیرند . برای مثال مربا بیشتر در 6 ماهه ی اول سال پخت می شود و بیشتر در 6 ماهه ی دوم سال مورد مصرف قرار میگیرد . بدین روی نیازمند نگهداری بلند مدت می باشد . اگر این نگهداری با اصول اولیه صورت نگیرد بدون شک سبب کپک زدن و از بین رفتن تلاش کدبانوی خانه خواهد شد . بدین ترتیب آشکار می شود که استفاده از منابع معتبر در شناخت فوت کوزه گری آشپزی می تواند بسیار مفید بوده و تاثیرات مثبتی حتی در آینده داشته باشد .

 

 

همانطور که اشاره شد شناخت مواد اولیه ی مرغوب از مهمترین مسائل در یک آشپزی موفق می باشد . بهتر است بانوان ایرانی حداقل به صورتی گذرا با خواص میوه ها ، خواص گیاهان دارویی و … آشنایی داشته باشند تا بتوانند استفاده ای مناسب از این مواد در آشپزی ، در تهیه دمنوش های مفید و … داشته باشند و محیطی سالم برای خود و اعضای خانواده خود ایجاد نمایند .

 

با توجه به چنین نیازی در این مجله ی خانوادگی توجه بسیار زیادی بر روی شناخت میوه ها و بخصوص گیاهان دارویی شده است . بررسی جزء به جزء خواص رازیانه ، خواص بیدمشک ، خواص میوه های مختلف

همچون هندوانه ، خیار ، هلو و … از دیگر خدمات این وبسایت است که میتواند کمک بسیاری در شناخت چگونگی مصرف صحیح این مواد و مضرات مصرف نادرست آن ها برای کدبانوی خانه داشته باشد .

 

نتیجه گیری :

در این مقاله با بیان اهمیت های نیاز به آموزش صحیح آشپزی و شناخت مواد اولیه ، خواستیم تا راهکاری مشخص بخصوص برای نوعروسان معرفی کنیم تا بدون نگرانی به آشپزی و نشان دادن هنر خود در وقت های آزاد بپردازند . آشپزی فقط پخت غذا و … نمی باشد . یک سالاد بسیار ساده با دیزاینی رویایی می تواند تاثیر بسیاری بر روحیه ی آشپز بگذارد و تاثیر دوچندانی نیز بر روی اعضای خانه خواهد داشت .

 

مجله ی خانوادگی زرین بانو با شناخت کاملی که از مهمترین نیاز های یک کدبانوی ایرانی در بخش آشپزی ، شناخت مواد غذایی و خواص آنها و … دارد تاسیس شده است و با توجه به رویکردی که دارد تمرکز خود را بر روی فوت و فن های آشپزی و نکات ناگفته یا کمتر گفته شده ی آشپزی گذاشته است . در این وبسایت بخش های دیگری همچون بخش سلامت ، بخش گردشگری ، بخش گلکاری و … نیز وجود دارد .

 

 

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *